ремонт на покриви Керемиди
Контакти
"Тони Инвест 87" ООД предлага качество и професионализъм в:
ремонт на покриви
изграждане на нови покриви
пренареждане на керемиди
направа на нова дъсчена конструкция (покривна)
поставяне на хидроизолация (покривна)
поставяне на вертикални и хоризонтални улуци и тръби
тенекеджийски услуги (покривни)
надграждане на тавански стаи
За огледи на обекти и актуална информация за цените на услугите се свържете с нас на: тел.: 0878 55 40 56

Контакти:

За връзка с нас, за въпроси, за уточняване и оглед на обект, за сключване на договори, за консултации или за всякакви въпроси свързани с нашата работа можете да се свържете с нас на:

тел.: 0878 55 40 56

Михаил Петров

"Тони Инвест 87" ЕООД


Последвайте ни и в:
Ремонт на покриви – пълен или частичен ремонт да изберем

Не ни се налага често да правим ремонт на покриви, но когато се стигне до там ни се иска да сме по-добре запознати с този тип дейност. Един от случаите, които изискват нашето внимание е, когато се колебаем, дали да подменим напълно нашия покрив, или пък да потърсим фирма за ремонт на покриви само, за да го реновираме.

Като начало ще споменем, че добре изградения покрив има живот между 20 и 30 години, като естествено това зависи от материалите, използвани за направата му, както и от типа конструкция. След изтичане на този срок логично започват да се забелязват и следи от ускорена амортизация, която изисква намесата на професионалисти и ремонт на покрива.

Естествено понякога е възможно всичко да бъде решено с малък козметичен ремонт на покрива, който не е толкова скъп, колкото цялостното подменяне на покривното покритие. Все пак при цялостен пълен ремонт на покриви имате едно огромно предимство – гаранцията на новите материали.

Именно при цялостния ремонт на плоски покриви ще можете да се насладите на още 20-30 безпроблемни години, тъй като не просто ще кърпите проблемни зони, а ще смените всичко. Ако си мислите, че нямате нужда от това, то замислете се дали 2-3 години след лекия ремонт няма да ви се наложи още един малък такъв и така постоянно да се налага да обновявате отделни проблемни места на покрива си.

Ако разполагате с нужните средства е далеч по-удобно да подмените целия покрив и да не се притеснявате за него в следващите 20-30 години, нали? Освен всичко останало при цялостния ремонт на покриви ще можете да се възползвате и от ефективната модерна хидроизолация и напълно обновен външен вид на вашата покривна конструкция.

Специалистите при ремонт и хидроизолация на покриви съветват, ако търсите временно закърпване да изберете лекия ремонт, но ако искате наистина трайно и качествено решаване на проблема да обновите целия си покрив. Този тип дейност е като ремонта на пътищата – винаги е по-добре да изградим напълно настилката, отколкото 5 пъти да запълваме дупките по нея.

 
онлайн заявкаОнлайн заявка

Contact forms generated by 123ContactForm


BGtop
здраве уеб дизайн кленов сироп отслабване билки болести хранене диети диабет кръвна захар диатомична пръст